10 januari 2014

Mennen in Mokum: kom de menners van jouw District aanmoedigen!

Nog maar twee weken en dan staat Jumping Amsterdam op zondagavond 26 januari opnieuw in het teken van ‘Mennen in Mokum’. De geselecteerden voor de districten Noord, West en Oost zijn bekend, aanstaand weekend rijdt Zuid de laatste selectiewedstrijd. Kom de menners van jouw District aanmoedigen op deze spectaculaire menavond! 


De vier districten strijden onder leiding van en samen met vierspanmenners IJsbrand Chardon, Koos de Ronde, Theo Timmerman en Hans Heus om de Jumping Amsterdam Districtscup. 
Ieder District rijdt in een kleur om het teamgevoel te versterken. Wat is er nu mooier dan je eigen District aan te moedigen in je de kleur van je team? Noord rijdt in oranje, Oost in rood, Zuid in wit en West in blauw. Zuid heeft de T-shirts voor 100 supporters al in huis en de touringcars besteld. Dit kunnen de andere Districten natuurlijk overtreffen! 
Wil jij samen met je menvereniging ook je District aanmoedigen in de juiste kleur? Bestel dan nu de t-shirts! De prijzen voor de t-shirts met de opdruk ‘Mennen in Mokum 2014’ in de kleuren oranje (noord), rood (oost), wit (zuid) en blauw (west) zijn als volgt: 25 shirts kosten €11,70 per stuk, 50 shirts kosten €7,80 per stuk, 100 shirts kosten€ 5,60 per stuk.
Voor menverenigingen die de meeste toegangskaarten bestellen zijn VIP kaarten voor het bestuur beschikbaar!

De prijzen zijn exclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Voor bestellingen kun je contact opnemen met Kelly Ultee, Jumping Amsterdam via 020-5491605 of ultee@jumpingamsterdam.nl.

Klik hier voor alle informatie over Mennen in Mokum