20 maart 2020

MenSport 2 is uit!

Bij al onze abonnees valt hij op de mat in een bijzonder onzekere tijd, want inmiddels heeft Covid-19 genadeloos toegeslagen. Het verraderlijke virus ontwricht maatschappij en economie, maar dat alles verdwijnt natuurlijk in het niet bij het menselijk leed van degenen die erdoor getroffen worden

In verschillende landen is een niet te bevatten hoeveelheid mensen al eraan overleden. Dus doe voorzichtig iedereen en neem je verantwoordelijkheid!

In deze editie van de MenSport weer genoeg te lezen. Best veel sport, terwijl wedstrijden, ook na 6 april, de een na de ander worden afgelast en het voorlopig dus de vraag is wat uiteindelijk overblijft van het wedstrijdseizoen. In aanloop naar het WK vierspannen Limburg 2020 blikken we terug naar het WK van 1976 toen de vierspansport nog in de kinderschoenen stond. We volgden een aantal jonge menners tijdens de selectiedag voor het EK Jeugd en laten leden en instructeur van een geweldige menclub aan het woord. De mendag van Flanders Horse Expo komt uitgebreid voor het voetlicht. Net als het statige Friese paard in een rasportret. En als je de beschikking hebt over eigen tuin en weiland lees dan vooral het verhaal over acacia’s eens door, want die kunnen voor veel ellende zorgen. MenSport 2 ligt nu ook in de winkel of kan hier besteld worden.