26 augustus 2015

Menteam Jannes Kinds promoot Drenthe!

Dat Drenthe bekend is als fietsprovincie dat weten we eigenlijk allemaal wel, maar dat Drenthe en met name het gebied bekend onder de naam 'De Hondsrug' uitstekend geschikt is voor menners en ruiters is minder bekend. Menteam Jannes Kinds uit Balloo is actief gebruiker van het Balloërveld en prijkt met actiefoto op de nieuwste flyer van Hondsrug Drenthe.

Jannes staat helemaal achter de doelstellingen van dit initiatief en zal Drenthe bij iedereen promoten. 'Het Balloërveld is een prachtig heideveld, met schaapskudde en ik kan er geweldig mooie ritten maken ter voorbereiding op de wedstrijden", aldus Jannes. Ook andere gebieden in Drenthe kennen een netwerk van goed begaanbare zandpaden en in veel gebieden mag je vrij mennen of als ruiter je ritten maken. In de boswachterijen van Grolloo, Schoonloo, Gieten en Borger en op het Balloërveld is dat geen probleem. Jannes Kinds: "Ook als je van buiten mijn mooie provincie komt dan zijn er volop mogelijkheden om met je paard, pony of span te komen logeren bij speciaal op paarden en pony's gerichte overnachtingsmogelijkheden".

In de aanloop naar het FEI World Driving Championships for Ponies 2015 in Breda (Outdoor Brabant, 2-6 september), heeft de organisatie achter Hondsrug Drenthe Jannes gevraagd om als ambassadeur zijn 'eigen Drentse menterrein' aan te prijzen. En dat doet menteam Kinds graag.

Klik hier voor de flyer