23 maart 2015

Menvereniging Gouden Span klaar voor nationale oefenmarathon

Zaterdag 28 maart wordt op de terreinen van het Hippisch Verband in Putten de Nationale Oefenmarathon verreden. De Puttense menvereniging Het Gouden Span organiseert deze menwedstrijd traditioneel op de laatste zaterdag van maart en voor veel wedstrijdrijders is deze wedstrijd de aftrap van het outdoor seizoen.

Met meer dan 130 deelnemers op de startlijst belooft het een mooie dag vol mensport te worden. Ook dit jaar is het de parcoursbouwers weer gelukt om zeven nieuwe spectaculaire hindernissen inclusief een vaardigheidsparcours te bouwen. Alle hindernissen liggen op één terrein en zijn voor het publiek uitstekend te volgen.
Met het WK voor pony’s dit jaar in eigen land is deze thuiswedstrijd voor vierspanrijders Aart van de Kamp senior en Aart van de Kamp junior de eerste graadmeter voor het buitenseizoen. De rubriek vierspan paarden is met negen vierspannen goed gevuld en ook dit belooft een mooie strijd te worden.
Kinderen hoeven zich niet te vervelen, op het terrein is een  springkussen en een poffertjeskraam. De toegang is vrij en de eerste deelnemer is rond 9.00 uur in de hindernissen te bewonderen.
Meer informatie vindt u op www.goudenspan.nl

Klik hier voor de startlijst