7 januari 2019

Mooie sport in Nieuw en Sint Joosland

Zaterdag 5 januari 2019 werd de tweede indoor marathon van dit seizoen verreden bij manege de Kroo in Nieuw en Sint Joosland. De Stichting Nationale Menwedstrijd Zeeland tekende voor de organisatie van deze wedstrijd.

Overdag reden de enkelspan pony’s en paarden en de tweespan pony’s hun wedstrijd en probeerden ze een plaats te bemachtigen in de finale die ’s avonds verreden werd. De jeugd reed aan het einde van het dagprogramma hun wedstrijd.

Het avondprogramma werd aangevuld met twee- en vierspan paarden, tandem en vierspan pony’s en trekpaarden zodat er vanaf kwart voor zeven tot half elf ’s avonds een spannende en gevarieerde strijd was om de mooie geldprijzen.

Met winnaars als Thibo Vansieleghem en Michiel Vanhulle (jeugd), Chantalle Boogaarts (enkelspan pony), Sanne Janssen (tweespan pony), Eddie Van Hecke (enkelspan paard), Brecht Vergauwe (tweespan paard), Edwin van der Graaf (vierspan paard), Steven Vansieleghem (vierspan pony), Nick van der Sypt (tandem pony) en Marieanne Tolhoek (enkelspan trekpaard) werd deze dag afgesloten.

Bekijk alle uitslagen


Nick van der Sypt won de tandemrubriek (Samantha fotografie)