14 april 2015

Mooie wedstrijd in Gorssel

Onder toeziend oog van bondscoach Harry de Ruyter, die langzaamaan de trainingen weer oppakt na zijn hersenbloeding, kwam een aantal leden van de KNHS Audevard Next Driving Generation aan de start in Gorssel afgelopen weekend. De jonge mentalenten reden als onderdeel van het talentenplan op zaterdag de dressuur en de vaardigheid en zondag de marathon.

Waar op zaterdag de terreinen in Eefde-Gorssel werden geteisterd door een aantal zware regenbuien, konden deelnemers en publiek op zondag tijdens de marathon genieten van een stralend zonnetje. Menvereniging “Achter ’t Peerd” kijkt met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd en begint binnenkort met de voorbereidingen voor de 25e editie van deze wedstrijd, die op het eerste weekend van april 2016 gepland staat.

Onderstaand een foto impressie.
Klik hier voor de uitslagen.Zo’n 84 menners kwamen gedurende het weekend aan de start en er werden goede prestaties neergezet. Cornelie de Geijter wist met haar schitterende bruine cobs de beste dressuurprestatie van de wedstrijd neer te zetten wat haar behalve vele complimenten ook een fraaie picknickmand opleverde.

De leden van de Audevard Next Driving Generation presteerden uitstekend, drie van de vier leden wonnen hun rubriek, te weten Danielle van der Vlis (tweespan pony klasse 2), Melanie van der Bunt (tweespan pony klasse 3) en Tjidde van Willenswaard (enkelspan pony klasse 3).
Vierde lid Chantal Vermerris eindigde op een mooie derde plaats bij de enkelspan pony's klasse 3.