22 december 2014

Nederlands Kampioenschap vierspan paarden naar Beekbergen

De Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) heeft het Nederlands Kampioenschap vierspan paarden toegekend aan de organisatie van de internationale menwedstrijd Beekbergen Apeldoorn. Het NK wordt van 16 tot en met 19 juli 2015 gehouden op de terreinen van Riant Equestrian Centre in Beekbergen.

De organisatie van het Paardenspektakel Beekbergen maakte onlangs bekend dat het bij de deelnemers en publiek zeer populaire evenement in 2015 weer volledig op de kaart staat: “We zijn heel blij dat we nu al kunnen melden dat het evenement doorgaat en de toewijzing van het Nederlands Kampioenschap door de KNHS is een extra stimulans, “ vertelt eigenaresse van Riant en organisator van de internationale menwedstrijd Mieke van Tergouw.

De laatste keer dat in Beekbergen werd gestreden om het NK vierspannen was in 2009.
Het NK vierspan paarden in Beekbergen is geïntegreerd in de internationale vierspanwedstrijd. Naast de vierspannen is Beekbergen ook opengesteld voor de internationale tweespanrijders en de nationale ponyrijders. Deze drie rubrieken bereiden zich in 2015 voor op grote kampioenschappen in hun klasse.

www.paardenspektakel.com