18 december 2018

Nieuwe hindernissen voor Londen Olympia

Vanaf donderdag 20 december strijdt de internationale vierspantop in Londen Olympia drie dagen lang op het scherpst van de snede in de Wereldbeker vierspannen. Internationaal level 4 parcoursbouwer Johan Jacobs heeft een aantal nieuwe hindernissen ontworpen die in het parcours worden opgenomen.


De demontabele hindernissen zijn voorzien van nieuwe kleuren en ook de bekleding van de hindernissen is nieuw in de vorm van sponsoruitingen en andere prints. De brug heeft een grote verandering ondergaan. Jacobs heeft van de brug een kruising gemaakt zodat deze van meerdere kanten gereden kan worden.

De wedstrijd gaat op donderdag om 13.50 uur* van start met de Extreme Driving proef, die niet meetelt voor de Wereldbeker. Op vrijdagmiddag wordt er om 13.45 uur* gestreden in de eerste wedstrijd van de Wereldbeker. Op zaterdagavond om 19.40 uur* worden de punten verdeeld in de Wereldbekerwedstrijd.

Koos de Ronde is de enige Nederlandse vierspanrijder in Londen. Hij neemt het op tegen wild card rijders Boyd Exell en Dan Naprous, de Belgen Glenn Geerts en Edouard Simonet, de Fransman Benjamin Aillaud en de Amerikaan Chester Weber.

*) Nederlandse tijden

Klik hier voor meer informatie over Londen Olympia.

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.