8 juli 2015

Klassieke rijtoer door het Gooi

Op zondag 02 augustus organiseert menvereniging “Hoofdstad Aanspanning” haar jaarlijkse "Vestingrit", een klassieke rijtoer met koetsen. 

Een groot aantal authentieke koetsen toert die dag door de fraaie omgeving van het Gooi, waarbij uiteraard ook Naarden Vesting wordt aangedaan. De koetsiers en hun passagiers gaan gekleed in een stijl die past bij het karakter en het bouwjaar van het rijtuig. De route

De rijtuigen vertrekken om 10.30 uur vanaf het inspanterrein, gelegen aan de Franse Kampweg 38 in Bussum (Hocras). De route voert dit jaar op verzoek van velen langs de fraaie buitenplaatsen in ’s Graveland. Rond 11.45 uur is het tijd voor de eerste stop in Ankeveen.

Via een prachtige route vervolgen de deelnemers hun route naar de tweede stop, die rond 13.30 uur wordt gehouden op het Burgemeester Wesselingplein in Naarden Vesting. Rond 15.00 uur worden de rijtuigen weer terug verwacht op het inspanterrein.

“Hoofdstad Aanspanning” nodigt u van harte uit om de fraaie stoet onderweg of tijdens één van de stops te komen bewonderen! Meer informatie over de route en menvereniging Hoofdstad Aanspanning is te vinden op www.hoofdstadaanspanning.nl

Menvereniging “Hoofdstad Aanspanning” stelt zich ten doel de mensport te beoefenen en te bevorderen. De vereniging grossiert in unieke ritten en telt circa 300 leden in binnen- en buitenland.