7 december 2015

Spectaculaire indoor mensport in Scherpenzeel

PSV de Willaerruiters organiseert in het weekend van 11 en 12 december voor de derde maal de "Kraay indoor kerstmarathon Scherpenzeel". Dat het menevenement een steeds grotere bekendheid krijgt is te merken aan inschrijvingen uit het hele land en zelfs uit België. 


Op vrijdag start het evenement om 16.30 uur met een groep jeugdmenners die, samen met het Commssie Jeugdzaken – lid van mendistrict Oost, Cornelie de Geijter Pries, het parcours van Hans Zumbrink gaan verkennen. Om 18.00 uur start de wedstrijd voor de jeugdmenners, gevolgd door de rubriek tweespan pony's. Speaker Jan Kuster verzorgt op beide dagen het commentaar.

Zaterdagochtend om 8.00 uur wordt de wedstrijd vervolgd met de overige rubrieken, behalve de vierspan paarden. Om 19.15 uur start de finale om de hoofdprijs van 500 euro, waarin de allersnelsten van de rubrieken in een "alles of niets" – race tegen elkaar strijden en waarbij ook de vierspan paarden aan bod komen. Na de finale wordt ook de uitslag van de grote verloting bekend gemaakt.

De toegang is gratis!

Klik hier voor meer informatie