18 februari 2016

Menwedstrijd Schinveld wordt Schinveldse Paardendagen

De samengestelde menwedstrijd in Schinveld wordt vanaf 2016 georganiseerd onder een nieuwe naam die de lading beter dekt: "Schinveldse Paardendagen". 


Vorig jaar is er een proef gehouden met een impuls dressuurwedstrijd onder het zadel. Een proef die zowel voor de Stichting Mensport Parkstad, paardensportvereniging "De Roode Beek", de enthousiaste bezoekers en deelnemers een positieve ervaring heeft opgeleverd.

Voor de menners verandert de wedstrijd vrijwel niet van opzet. De vaste organisatie die elk jaar de menwedstrijd organiseert blijft ongewijzigd. Dit jaar wordt de wedstrijd op 24 en 25 september gehouden en er zijn zowel dressuur- als springwedstrijden aan het evenement toegevoegd, georganiseerd door twee aparte organisaties.

Voor menners is de wedstrijd opengesteld voor alle pony- en paardenrubrieken van de klassen 1, 2 en 3. Klasse 4 is opengesteld voor alle ponyrubrieken en voor de enkel- en tweespan paarden.
Voor de dressuur onder zadel kan er ingeschreven worden voor de Bixie- en impulswedstrijden en alle officiële rubrieken. De springruiters kunnen impuls rijden en alle officiële rubrieken. 

Klik hier voor meer informatie en inschrijven