29 oktober 2015

Nieuwe sponsor voor Harry Streutker

Internationaal vierspanrijder Harry Streutker mag Super-Horse toevoegen aan de lijst van sponsors van zijn Drents vierspan.

Super-Horse biedt het team ondersteuning in de vorm van natuurlijke voedingssupplementen om zo hun hoogst haalbare doel te bereiken, namelijk toetreding tot het A-kader en deelname aan het WK 2016 in Breda.

Onder het motto ‘meten is weten’ testte Streutker de afgelopen periode de producten van Super-Horse. Het bloed van de paarden werd onderzocht, de trainingen werden bekeken, de paarden werden individueel geobserveerd, de resultaten van wedstrijden werden in kaart gebracht om tot een optimale begeleiding en afstemming van de producten te komen. In deze intensieve testperiode merkte Streutker dat de paarden er beter uitzagen, fitter werden en sneller herstelden na zware wedstrijden.
De scheikundeleraar van beroep werd hierdoor overtuigd van de goede werking van de voedingssupplementen en onlangs werd de samenwerking met Super-Horse bekrachtigd.Foto: Krisztina Horváth