29 juni 2022

Nieuwe, vaste hindernissen op nieuwe ‘Beesd’ – locatie

Menvereniging Waal en Linge is druk bezig met de voorbereidingen van de samengestelde wedstrijd die in het weekend van 15 en 16 juli wordt georganiseerd in Neerijnen, de nieuwe locatie van SWM Beesd.

Op de terreinen van Kees van Tuijl en Kees Veldhoven zijn de leden en vrijwilligers van de menvereniging in samenwerking met de technisch afgevaardigde en parcoursbouwer met man en macht aan het werk om zes nieuwe, vaste hindernissen te realiseren, waaronder een waterbak. De hindernissen komen centraal op één perceel, waar het traject buitenom wordt gelegd.

De dressuurbanen en vaardigheid worden geprepareerd zodat er goede prestaties neergezet kunnen worden. De dressuurbanen liggen op het terrein van Kees Veldhoven. Dat is een stukje van de hindernissen af, zodat de deelnemers tijdens het rijden van de dressuurproeven geen last hebben van verkennende menners.

Deze wedstrijd op 15 en 16 juli is uitstekend te gebruiken als selectiemoment voor de KNHS – kampioenschappen in Tilburg op 3 en 4 september.

Inschrijven is nog mogelijk, er zijn startplaatsen vrij.

Kan je niet deelnemen, maar lijkt het je wel leuk om de organisatie te helpen? De vereniging kan nog vrijwilligers gebruiken om de wedstrijd tot een groot succes te maken! Je kunt daarvoor contact opnemen met Marieke Hak (tel. 06-13833830)

Klik hier voor meer informatie


Nieuwe hindernissen in Neerijnen