24 oktober 2018

Open Dagen Boyd Exell op 3 & 4 november

Op zaterdag 3 en zondag 4 november opent vijfvoudig Wereldkampioen vierspannen Boyd Exell de deuren van zijn stallen in Valkenswaard voor het publiek tijdens de Open Dagen van Van den Heuvel Rijtuigen en Van der Wiel Harness.

Op zaterdag 3 november laten Boyd en zijn team een aantal jonge menpaarden in het tuig zien, waarvan er een aantal beschikbaar is voor de verkoop. ’s Avonds geeft Boyd een lezing en clinic in zijn indoor manege. Hij maakt hiervoor gebruik van verschillende aanspanningen van diverse niveaus. Boyd staat er om bekend dat hij zijn publiek graag bij zijn clinics betrekt, dus wees voorbereid! De avond wordt afgesloten met een feestavond in het clubhouse van Exell Equestrian.

Er is gedurende de dag eten (soep en diverse snacks) verkrijgbaar in het clubhouse. Kaartjes voor de presentatie en voor het avondprogramma kosten € 5 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de ingang.

Op zondag 4 november zijn Boyd en zijn team beschikbaar voor menlessen in enkel-, twee-en vierspan aan geïnteresseerden met en zonder eigen paarden. De paarden van Exell Equestrian worden gebruikt voor de menliefhebbers die geen eigen paarden tot hun beschikking hebben.
Neem voor reserveringen contact op met Team Exell op +31 646 398878 of e-mail [email protected].

Van den Heuvel in Valkenswaard en Van der Wiel in Hamont-Achel (België) zijn gelegen op slechts 10 autominuten van elkaar. Precies daar tussenin ligt het complex van Boyd Exell in Borkel en Schaft (Valkenswaard).

Programma:

Zaterdag 3 november
16.00 – 17.00: presentatie jonge paarden
17.30 – 19.00: eten verkrijgbaar in de clubhouse
19.30 – 21.30: lezing/demo & feestavond

Zondag 4 november
Lessen op afspraak van Boyd en/of Team XL
Enkel-, twee-of vierspan. Prijzen op aanvraag.