2 maart 2015

Opening Rijtuigenmuseum Valkenswaard

Chr. van den Heuvel & Zonen BV opent tijdens de paasdagen (5 en 6 april) voor het eerst de deuren van het nieuwe rijtuigenmuseum in Valkenswaard. Na drie jaar ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en inrichten is het rijtuigenmuseum te bewonderen voor het grote publiek.


“Met veel zorg en passie is de droom van mijn vader, die helaas tien jaar geleden overleed, nu werkelijkheid geworden. Als de grondlegger van ons familiebedrijf begon hij in de jaren 60 met de in- en verkoop van antieke rijtuigen, maar sommige exemplaren hield hij zelf, daar is de verzameling die nu te zien is in het museum al begonnen”, vertelt Eric van den Heuvel trots.
Tijdens de Paasshow op eerste en tweede Paasdag is het museum gratis geopend. Daarna is het museum op afspraak voor groepen vanaf 15 personen toegankelijk, met als entree € 5,- per persoon. In de toekomst zullen de openingstijden worden aangepast, zodat je ook op bepaalde dagen kunt binnenlopen. Maar een rondleiding met uitgebreide uitleg over de diverse authentieke koetsen door Eric van den Heuvel zelf, behoort ook tot de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op: www.chrvandenheuvel.com