8 juni 2015

Paard & Leven Dag Ermelo

Op zaterdag 27 juni vindt voor de derde keer de Paard&Leven Dag plaats op het KNHS-centrum in Ermelo. Op deze “doe-dag met je paard” doen ruim 250 paardensporters mee aan verschillende clinics en workshops die bijna alles wat de paardensport te bieden heeft omvatten. Menners zijn natuurlijk ook van harte welkom op de Paard&Leven Dag. 


Wil je kennismaken met de marathon of rij je af en toe al een (oefen) SWM-wedstrijd in de hobbyklasse of maximaal klasse 1? Schrijf je dan in voor de marathonles. In deze les leer je hoe je hindernissen correct rijdt en krijg je tips over hoe je controle houd over je paard of pony. Ook de waterhindernis komt aan bod. Daarnaast is er ook nog een plekje vrij in de dressuur- en vaardigheidles voor de recreatieve- en wedstrijdmenner die zijn techniek en vaardigheid wil verbeteren.

Behalve het mennen zijn er clinics en workshops van de meest uiteenlopende dingen die je met je paard kunt doen. Bijvoorbeeld schrik- en obstakeltraining, natural horsemanship, Trec, crosstraining, Parelli problem solving, dressuur-, spring- en enduranceles en nog veel meer. Nieuw dit jaar is het event Ride&Run waarbij teams van een ruiter en één of twee hardlopers 5 of 10 kilometer gezamenlijk afleggen.
Er zijn nog enkele onderdelen vrij, dus heb je zin om mee te doen met je eigen paard ben je natuurlijk van harte welkom.

In de Amaliahal is een uitgebreid strodorp met ruim 50 stands, waaronder de KNHS-stand, en een showprogramma waar je als bezoeker kunt shoppen en genieten van clinics en shows. 

Parkeren en toegang zijn gratis.

Klik hier voor meer informatie