4 november 2015

Paard&Koets: Mooie acties bij Kelders

KCS Rijtuigen van Edwin Kelders is komend weekend met een stand aanwezig op Paard&Koets en heeft een aantal mooie acties. Zo krijgt u tijdens Paard&Koets 20% korting op alle Fleck-zwepen. Bestelt u tijdens Paard&Koets een rijtuig bij KCS en ruilt u geen koets in? Dan krijgt u maar liefst 5 gratis menlessen van Gerard Leijten.

Uiteraard presenteert KCS een mooie selectie rijtuigen, waaronder een stabiele en comfortabele tweespan ponywagen van 225 kg voor de kleinere pony’s. Ook een chique tweespanwagen met veel RVS in de kleur Audi S6 blauw met rode remklauwen maakt deel uit van het assortiment. Daarnaast kunt u in de stand een aantal zeer lichte enkelspan Spiders van 170kg met het zeer stabiele Maestro onderstel bewonderen. Een klassieke Spider met mooi smeedwerk aan het molenframe en diverse recreatiewagens completeren het geheel.
KCS staat bekend om zijn grote assortiment rijtuigonderdelen en dit wordt eveneens in de stand gepresenteerd. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel, neem dan voor donderdag 5 november 12.00 uur contact op met Edwin Kelders via www.kcs-rijtuigen.nl .