9 augustus 2014

Paard&Koets terug op de kalender

Alles leren over mensport tijdens ruim 25 demonstraties per dag? Geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen? Andere menliefhebbers ontmoeten? Paard&Koets keert terug op 1 en 2 november in een nieuw jasje en met een nieuwe organisatie, op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Zet het alvast in uw agenda!
 

In het veelzijdige programma, voor de volle 100% gericht op de menner, ontmoet u dit jaar tweevoudig wereldkampioen vierspannen Boyd Exell. Hij verleent beide dagen zijn medewerking aan het programma van Paard&Koets, waarbij hij zelf plaatsneemt op de bok en alles vertelt over zijn trainingsmethode. Ook zijn er vele andere toppers en specialisten te zien in het programma zoals Jacques Poppen, Mieke van Tergouw, Gerard Leijten en Claudio Fumagalli.

Klik hier voor het overzicht van de clinicgevers

In de voorverkoop van Paard&Koets profiteert u van € 1,50 korting per ticket. Wilt u een bezoek brengen aan het evenement met uw menvereniging? Profiteer van aantrekkelijke groepskortingen, waardoor u al vanaf 10 personen profiteert van € 2,- korting (oplopend tot ruim € 4,- per ticket).

Ga naar de ticketshop

Paard&Koets biedt ruimte voor zo’n 90 stands met mensportartikelen, zoals rijtuigen, trailers, tuigen, voer, kleding en andere mensport-gerelateerde producten en diensten. Op dit moment zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bent u toeleverancier in de mensport? Dan mag u deze kans niet missen!

Klik hier voor informatie over de standmogelijkheden.