9 oktober 2015

Paard&Koets verwelkomt Duits vierspan kampioen 2014

De organisatie van Paard&Koets meldt vol trots dat de Duitse vierspankampioen 2014 Georg von Stein onderdeel uitmaakt van het programma van hét totaalevenement van de mensport. Von Stein is een mooie aanvulling in de lijst met menspecialisten die reeds voor Paard&Koets zijn vastgelegd. Paard&Koets vindt plaats op 6, 7 en 8 november op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. 


Foto: Marie de Ronde-Oudemans

Georg von Stein werd geboren in 1972 en was van kinds af aan met paarden bezig. Tot 2005 was Von Stein succesvol in het springzadel, waarna hij een overstap maakte naar de mensport. Hij startte met een enkelspan, stapte over naar het tweespan rijden en momenteel behoort hij tot de kampioenen van het vierspan mennen. Met zijn vierspan behaalde hij vele successen tijdens internationale wedstrijden. Tijdens het Duits Kampioenschap vierspannen 2014 veroverde hij de titel, tijdens het Europese Kampioenschap in Aachen 2015 was hij mede verantwoordelijk voor het teamzilver van de Duitse equipe.

De Duitse kampioen verschijnt op zondag 8 november om 14.30 uur in de hoofdpiste van Paard&Koets, waar hij meer vertelt over de functie van de groom. De Duitstalige clinic wordt vertaald naar het Nederlands.

Kijk voor meer informatie over Paard&Koets op www.paardenkoets.nl.Foto: Marie de Ronde-Oudemans