6 december 2018

Pakjesavond wordt klusavond

Geen pakjesavond voor de vrijwilligers van de Willaerruiters. De voorbereidingen van de Kraay indoormenmarathon kregen gisteren voorrang. De bodem van de grote rijhal in Scherpenzeel werd grondig aangepakt en geprepareerd voor de wedstrijd van 7 en 8 december. De baan die normaliter twee rijbanen omvat, zal dan een ruim opgezet minimarathonparcours met fraai aangeklede hindernissen bevatten.

Het geluid tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door het Brabantse bedrijf BTR Tijdwaarneming & Geluid van Ad en Marion Bosgoed. Zij staan garant voor goede en gezellige muziek. Rijders kunnen verzoeknummers indienen zodat ze hun parcours kunnen rijden op hun favoriete muziek.

Bijzonder is de verloting van de extra geldprijs onder de rubriekswinnaars, maar ook bezoekers maken kans op prijzen. Het is mogelijk om kanskaarten te kopen op het secretariaat en mee te dingen naar een Biothane Zilco tuig van Country Mill.

Na de laatste ponyles op 5 december ging de sleepploeg helemaal los om de basis voor de Kraay indoor kerstmarathon te leggen. De organisatie heeft er zin in!

 

(Bron: FB)