24 februari 2015

Paramenners naar Indoor Brabant

Het gerenommeerde internationale concours Indoor Brabant heeft besloten om haar sport en activiteiten uit te breiden met een extra nationale ring. En de parasport krijgt de primeur: De Peelhal opent met de parasport op donderdagavond 12 maart, waarbij ruimte in het programma is vrijgemaakt voor de paramenners.


Foto: Marie de Ronde-Oudemans

Deze speciale parasport-avond wordt door Indoor Brabant georganiseerd met medewerking van Rabobank Foundation, DVB Foundation en de KNHS. Voor de avond is dankzij Rabo Foundation een beperkt aantal gratis toegangskaarten beschikbaar.
Gratis toegangskaarten kunnen vóór 5 maart bij de KNHS worden aangevraagd door het sturen van een mail naar Mieke Barske ([email protected]) onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats en het aantal toegangskaarten (max. 4 per persoon). De kaarten worden dan zo spoedig mogelijk toegestuurd.

19.00 uur : Para mennen mmv Aad van Marwijk (lid van het zilveren WK para-menteam), Dinja Steenkamp en Koos de Ronde (lid van het gouden WK vierspanteam);

19.20 uur : Para dressuur mmv Nicole den Dulk (2x brons op de WEG) en haar trainer Chris Haazen;

19.40 uur : Para dressuur mmv Sanne Voets (Europees- en Wereldkampioen), Glasten Krapels en DVB Founder Coby van Baalen;

20.00 uur : KNHS-Para Dressuur Trophy, kür op muziek door Nederlands sterkste para-combinaties, met uitleg door bondscoach para dressuur Joyce Heuitink.

De Brabanthallen in Den Bosch zijn rolstoelvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar met rolstoel-vervoer. Kom allemaal het feest van Indoor Brabant meevieren. Zegt het voort en geef je snel op.

Meer informatie over Indoor Brabant: www.indoorbrabant.com