24 oktober 2019

Pau 2019: Saskia Siebers voorlopig op de tweede plaats

Vanmiddag kwamen de eerste 15 deelnemers in actie tijdens de dressuur van de landenwedstrijd voor enkelspan paarden in Pau. Saskia Siebers startte de 8-jarige KWPN-ruin Garant en staat momenteel met een score van 55,45 punten op de tweede plaats. De Luxemburger Franz Schiltz scoorde met zijn San Remo Royal net iets beter (55,10) en gaat voorlopig aan de leiding.


Foto: Nicolas Hodys

Saskia liet met Garant, die in het dagelijks leven luistert naar de naam Guus, een nette proef zien: “Het is zeker voor verbetering vatbaar, maar ik ben heel tevreden,” liet Saskia na afloop van de proef weten. Guus werd eind september door haar partner en eigenaar John Castelijns met succes uitgebracht op het KNHS-kampioenschap in Hengelo (Gld), waar het duo kampioen werd in de klasse L. Saskia’s toppaard Axel waarmee ze in 2018 zilver won op het WK in Kronenberg geniet thuis na een druk seizoen van zijn rust.

Joop Gommers komt met zijn 12-jarige Bandit morgen om 11.40 uur in actie. Rudolf Pestman start met Diesel als derde en laatste Nederlander om 16.00 uur.

Klik hier voor de startlijsten en uitslagen.

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.