5 mei 2014

Pavo pakt uit!

Naar aanleiding van de succesvolle actie met Pavo op Hoefnet in 2013, maken Hoefnet-bezoekers ook dit jaar kans op een gratis les van IJsbrand of Bram Chardon en andere leuke prijzen!

Plaats een foto van jezelf en/of je paard of pony waarop duidelijk een link te vinden is met Pavo op de tijdlijn van de Hoefnet Facebook pagina of mail hem naar [email protected].
Ook al voer je zelf geen Pavo, je kunt gewoon meedoen! Leen een Pavo-dekje, een zak Pavo-voer of houd een Pavo-advertentie uit een hippisch tijdschrift in je hand. Het maakt niet uit, alle inzendingen zijn welkom, hoe leuker en creatiever, des te beter!

De leukste of origineelste foto wordt aan het einde van de week als slide banner op Hoefnet geplaatst gedurende het weekend! Hoe leuk is het om jouw foto prominent in de bovenbalk van Hoefnet terug te zien?!
Bovendien krijg je 100 kg. Pavo voer naar keuze inclusief gratis advies (exclusief supplementen).

Pavo stelt bovendien een aantal prachtige jassen ter beschikking, deze geven we weg als 2e prijs!

De 3e prijs is een zak Pavo paardenvoer naar keuze, inclusief gratis advies.

Deze actie loopt in de eerste week van mei, juni, juli en september 2014. Je hebt dus vier keer kans op deze mooie prijzen!

Bovendien worden uit alle inzendingen eind september 6 winnaars getrokken die in het najaar met hun eigen aanspanning gezamenlijk les krijgen van IJsbrand en Bram Chardon bij Manege Chardon in Schipluiden.Maak een leuke foto van jezelf en/of je paard of pony, met of zonder rijtuig, dat maakt niet uit, als er maar een link is met Pavo.
Plaats deze foto op de tijdlijn van de Hoefnet Facebook pagina of mail hem naar [email protected] en wie weet zien we je bij Manege Chardon!