1 oktober 2013

Pavo SportsFit: Sportmuesli voor elke discipline

Mathilde Jutting was één van de menners die via Hoefnet een PAVO vraag voor IJsbrand en Bram Chardon heeft ingestuurd. Mathilde heeft hiermee een zak Pavo SportsFit gewonnen en heeft inmiddels persoonlijk antwoord gekregen van Bram en IJsbrand op haar vraag. Volgende maand is er wederom de mogelijk om vragen in te sturen en een PAVO product te winnen!

– Meer energie, zonder dat je paard er heftig van wordt!
– Met geëxtrudeerd lijnzaad

De Energiewaarde van SportsFit is verhoogd van 0,97 EWpa naar 1,04 EWpa. Deze extra energie is afkomstig uit een mengsel lijnzaadolie en soya-olie waardoor het rijk is aan omega 3- en 6-vetzuren.
Omega 3 en 6 vetzuren zijn als energiebron uitermate geschikt voor langdurige en zware arbeid. Bij de verbranding van omega 3- en 6-vetzuren komen er geen afvalstoffen vrij in de
spieren. Uit onderzoek blijkt dat de omega 3- en 6-vetzuren bijdragen aan een prachtige vacht en aan het onderdrukken van ontstekingsreacties in gewrichten.
Lijnzaad heeft hoge gehaltes aan lysine, methionine en threonine, dit zijn essentiële aminozuren die de spieren in een goede conditie houden. De vezels uit lijnzaad ondersteunen het darm milieu en zijn daarom bijzonder geschikt voor paarden met darmproblemen.

– Hoog aandeel gepofte granen voor uitstekende verteerbaarheid (tarwe / gerst en mais is allemaal gepoft)
– Hoge vitaminering (maarliefst 400 mg Vit E per kg voer!!)
– Extra Magnesium (belangrijk om paarden controleerbaar en ontspannen te houden)
– Met extra getoaste soyabonen voor een uitstekende eiwitkwaliteit

Zeer geschikt voor:
– duurdisciplines als dressuur, eventing, mennen en endurance op basisniveau
– paarden die kracht nodig hebben en toch beheersbaar moeten blijven

Klik hier voor de PDF met uitgebreide informatie.
Meer informatie over PAVO Paardenvoer: www.pavo.net

– NIEUW RECEPT, MEER ENERGIE!!!
– extra magnesium, speciaal afgestemd op sportpaarden
– bevat krachtige anti-oxidanten, natuurlijke vitamine E en selenium voor optimale conditie van de spieren
– gepofte granen voor maximale verteerbaarheid
– met olie voor meer uithoudingsvermogen en een beheersbaar paard
– ontwikkeld samen met wetenschappers en sportruitersDeze non-heating sportmuesli is bedoeld voor paarden die kracht nodig hebben maar die wel beheersbaar moeten blijven. De ideale energiebron voor een sportpaard is een combinatie van zetmeel en oliën. Zetmeel als snelle energie voor extra 'power' waarbij vitamine E gecombineerd met selenium zorgt voor snelle afvoer van melkzuren. Olie als schone energiebron die geen afvalstoffen zoals melkzuren oplevert.