28 september 2020

Programma selectiecompetitie SDD van Mendistrict Zuid bekend

Het is Mendistrict Zuid gelukt om, met in achtneming van de huidige coronamaatregelen, een selectiecompetitie van drie indoor minimarathons op te zetten voor deelname aan de Strijd der Districten, die georganiseerd wordt op 31 januari in Ermelo.

De organiserende verenigingen en het bestuur van District Zuid hebben het volgende programma in elkaar gezet:

De eerste selectiewedstrijd vindt plaats op 13 december in Boxtel, georganiseerd door menvereniging Aangespannen – Ontspanning Boxtel.
In Geldrop vindt bij Manege Meulendijks de tweede wedstrijd plaats op 26 en 27 december. De organisatie is in handen van de Eerste Geldropse Menvereniging, en staat ook garant voor het Indoor Districtskampioenschap Zuid 2020.
De derde en laatste selectiewedstrijd op 9 en 10 januari wordt georganiseerd door Menvereniging Peel en Maas. Na deze wedstrijd zijn de kandidaten bekend voor deelname aan de Strijd der Districten.

De organisaties en het mendistrict zorgen er samen voor dat in de huidige omstandigheden de minimarathon-wedstrijden coronaproof georganiseerd worden, maar het is belangrijk dat alle aanwezigen (deelnemers, organisatie en vrijwilligers) zich aan de geldende coronaregels en reglementen van de organiserende verenigingen houden.

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.