15 februari 2023

Programmawijzigingen Districtkampioenschappen Oost

Op 11 maart staat het oostelijk districtskampioenschap dressuur en vaardigheid voor pony’s gepland en op 18 maart dat voor de paarden. Het bestuur van Mendistrict Oost wil zo veel mogelijk deelnemers laten starten op het Districtskampioenschap pony’s. Daarom laten ze iedereen die voldoet aan de selectievoorwaarden voor deelname meedoen aan het DK.

In overleg met de organisatie in Putten is daarom besloten dat de rubriek enkelspan pony klasse B al op vrijdagavond 10 maart wordt verreden. Hierdoor komt er meer ruimte in het programma op de zaterdag.

Omdat slechts 7 combinaties bij de paarden voldoen aan de selectiecriteria voor het vaardigheidskampioenschap is het DK vaardigheid paarden verplaatst naar 11 maart in Putten. Het kampioenschap op 18 maart in Kootwijkerbroek is dus alleen dressuur paarden.

De lijst van geselecteerden staat op de website van Mendistrict Oost . Wie nog vragen heeft kan contact opnemen met het districtsbestuur via wedstrijdzakenbestuur@mendistrictoost.nl.Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.