30 juni 2020

PSC De Dijkgraaf eindelijk eigendom van Edwin van der Graaf en Anne van Dijk

Gisteren is een lang gekoesterde wens van vierspanmenner Edwin van der Graaf en Anne van Dijk in vervulling gaan met de overdracht van hun thuisbasis: PSC De Dijkgraaf in Ouddorp.

Het paar is al enkele jaren actief op het acht hectare omvattende terrein van het complex, waar manegelessen gegeven worden, en rij- en menpaarden opgeleid worden. Pensionklanten hebben er hun paarden staan, Edwin van der Graaf traint er zijn wedstrijdpaarden en er worden tal van wedstrijden, activiteiten en evenementen georganiseerd.

Zelfs in Corona-tijd werden er activiteiten en competities voor de klanten georganiseerd zodat zij betrokken konden blijven bij de manege, terwijl zij niet naar het complex mochten komen.

Edwin van der Graaf is blij met de overname van De Dijkgraaf: “Het geeft me een gevoel van zekerheid dat ik mijn paarden hier kan blijven trainen. Ik heb de ambitie deel te nemen aan het WK vierspannen dat in oktober waarschijnlijk in Valkenswaard op de terreinen van Boyd Exell gehouden wordt.
Het is super dat we kunnen voortzetten wat we de afgelopen jaren hier opgebouwd hebben. Tijdens het Menspektakel op 26 september gaan we de overname vieren.”

Bron: www.eilandennieuws.nl


Edwin van der Graaf en Anne van Dijk