29 mei 2015

Rabo Kids & Ponymiddag tijdens Paardenspektakel Beekbergen

Op zondag 19 juli is de Rabo Kids & Ponymiddag tijdens het Paardenspektakel in Beekbergen. Kinderen van alle leeftijden kunnen op een speelse manier kennismaken met de paardensport.


Zo zijn er onder meer gratis proef-ponyrijlessen. De kinderen krijgen eerst een theorieles waarbij ze onder andere uitleg krijgen over de pony’s en het ponyrijden, het poetsen en opzadelen. Daarna krijgen de kinderen ca. 15 minuten een proefles van een gediplomeerd instructeur in de binnenmanege van Riant.


Er wordt een speciale kinderhoek ingericht op de Country Fair van het Paardenspektakel met allerlei activiteiten zoals ponyritjes onder begeleiding, schminken, kleuren, knutselen en er is een springkussen! Terwijl ouders of begeleiders genieten van de spectaculaire paardensport op de terreinen van Riant Equestrian Centre kunnen de kinderen zich onder professioneel toezicht heerlijk vermaken!

De toegang tot het Paardenspektakel, de proeflessen en de Country Fair met kinderactiviteiten zijn gratis. Voor parkeren wordt een vergoeding gevraagd.

Kijk voor meer informatie op www.paardenspektakel.com