5 maart 2015

Rijtuigmuseum geopend tijdens Paasshow Van Den Heuvel

Tijdens de jaarlijkse Paasshow bij Chr. Van den Heuvel & Zonen in Valkenswaard op zondag 5 april en maandag 6 april kunnen bezoekers gratis het gloednieuwe Rijtuigmuseum bezoeken!
Op de Paasshow ziet u onder andere antieke rijtuigen, uiteenlopend van zeldzame, gerestaureerde en ongerestaureerde exemplaren van befaamde rijtuigenbouwers, evenals de professionele FEI marathonwagens, elegante presentatiewagens en recreatiewagens.
Verder is er keuze uit goede, betrouwbare occasions, een grote collectie nieuwe en antieke rijtuiglampen, men-accessoires en Ideal tuigen.

U bent op eerste en tweede Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom op de Paasshow en bij het Rijtuigmuseum aan de Molenstraat 195 en 200 in Valkenswaard.

Na de Paasshow is het Rijtuigmuseum alleen op afspraak geopend voor groepen. Maak dus gebruik van deze unieke gelegenheid en kom tijdens Pasen naar Van den Heuvel!

De officiële opening van het rijtuigmuseum vindt later plaats, zodra de afbouw en inrichting volledig zijn afgerond. Via de website van het Rijtuigmuseum (in de maak) en op Hoefnet houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen!

Kijk voor meer informatie op www.chrvandenheuvel.nl