30 juni 2014

Samengestelde menwedstrijd Beesd heeft nog startplaatsen vrij

Achter de schermen wordt al weer hard gewerkt om de SMW op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt tot een succes te maken. Dit jaar vindt hier het NK enkelspan paarden klasse 4 plaats. Daarnaast is de wedstrijd open voor alle klassen.
Bouwploegen zijn druk bezig om een achtste hindernis te bouwen, reeds bestaande hindernissen krijgen een likje verf en iedere dinsdag wordt het gras gemaaid.

Donderdag 31 juli rijden de NK deelnemers de dressuurproef. Ook de hobby klassen en de klassen 1 en 2 rijden deze dag de dressuur en tevens de vaardigheid. Op vrijdag 1 augustus 2014 strijden de deelnemers aan het NK in de de marathon met acht hindernissen. De hobbymenners en de klassen 1 en 2 rijden deze dag ook de marathon. De klassen 3 en 4 starten op vrijdag met de dressuurproef. Op zaterdag 2 augustus  sluiten de NK enkelspan paarden af met de vaardigheid en rijden de klassen 3 en 4 de marathon.
Voor deze mooie wedstrijd is de menvereniging nog op zoek naar meer vrijwilligers die willen helpen om dit tot een mooie wedstrijd te maken. Wil je nog mee rijden met deze wedstrijd dan kan dat, want er zijn nog plaatsten vrij.

 Klik hier voor meer informatie