3 april 2014

Samengestelde menwedstrijd in recreatiegebied Vlietland

Op zaterdag 28 en zondag 29 juni vindt voor de 11e keer een groot paardenevenement plaats in recreatiegebied Vlietland in Leidschendam. Naast een samengestelde wedstrijd voor menners is er ook een SGW voor ruiters. Voor zowel wedstrijdmenners als recreatiemenners is er volop ruimte om mee te doen. De wedstrijd is opengesteld voor paarden en pony’s in de klasse 1, 2 en 3 (zowel voor enkelspan, tweespan en vierspannen) en een hobbyklasse.


De menners rijden op zaterdag 28 juni de dressuur en de vaardigheid. Op zondag 29 juni wordt de marathon verreden. Ook de altijd spectaculaire waterhindernis ontbreekt natuurlijk niet. De marathon vindt plaats op en rond het hoofdterrein. De minder aantrekkelijke route langs de kanalen wordt vermeden en de hindernissen zijn goed bereikbaar voor de deelnemers en bezoekers.

Het traject langs de recreatieplas biedt de mogelijkheid om het prachtige recreatiegebied Vlietland eens van een andere kant te bekijken. Op het hoofdterrein is een gezellig strodorp voor een hapje en een drankje.

Klik hier voor meer informatie