28 januari 2016

Samengestelde menwedstrijd Tilburg terug op de kalender

Menvereniging de Postkoets is er na een jaar van afwezigheid in geslaagd een nieuwe locatie te vinden voor de samengestelde menwedstrijd voor de klassen 1, 2 en 3 in Tilburg. Op 11 en 12 juni 2016 vindt de wedstrijd plaats op de terreinen aan de Broekstraat/Oisterwijksebaan in Tilburg.

Afgelopen jaar bleek de oude locatie niet meer te volstaan voor het volle programma van de menwedstrijd in Tilburg. Ook de terreinen van Bien Venue konden naar grote waarschijnlijkheid in 2016 niet gebruikt worden waardoor De Postkoets op zoek moest naar een nieuwe locatie.

De diverse grondeigenaren zijn erg positief over het ontvangen van de wedstrijdmenners op hun terreinen en voor Tilburg is dit een mooie kans om natuurgebied Moerenburg te promoten.
Het A-traject van de marathon leidt de menners door dit natuurgebied. Wedstrijdmenners zijn van harte uitgenodigd zich in te schrijven voor deze mooie wedstrijd op de nieuwe locatie. De inschrijvingstermijn opent 12 weken van tevoren, inschrijven kan via MijnKNHS.

Meer informatie via www.mvdepostkoets.nl.