14 november 2016

Engelse en Duitse webshop voor Sieltec tuigen

Al meer dan 14 jaar is het innovatieve Sieltec tuig in Europa op de markt. De grootste sceptici zijn inmiddels fan geworden en zien de enorme voordelen van de Sieltec tuigen, namelijk praktisch, onderhoudsvrij en veilig.

Het grootste voordeel van dit tuig is, dat het de mensport, voorzichtig uitgedrukt, gemakkelijker maakt en daarmee revolutionair is. Het verzorgen van dit tuig en het onderhoud ervan is minimaal. Hierdoor wordt het beoefenen van de mensport in alle opzichten een stuk gemakkelijker en wordt het plezier in de mensport vergroot.

Het tuig biedt onder alle weersomstandigheden een fijne bewegingsvrijheid voor de paarden. De paarden worden niet gehinderd door natte of hard geworden lederen, dure, onderhouds intensieve tuigen. Het minimale onderhoud komt ook het tijdsmanagement ten goede en er blijft meer tijd over voor de paarden.Voor de iets oudere menners biedt dit tuig de mogelijkheid tot op hoge leeftijd de mensport te beoefenen aangezien dit tuig fysiek gezien geen enkele belasting vormt. Met dit lichte tuig is het eenvoudig de paarden zelf op te tuigen waardoor ook de gepensioneerde mensportliefhebber kan blijven genieten van de mensport.

Ook de jeugd heeft inmiddels dit tuig met zijn coole ontwerp en frisse en krachtige kleuren ontdekt waardoor de overgang van het zadel naar de koetsbok aantrekkelijker wordt.

Ondertussen heeft de firma Sieltec GmbH meerdere Easy- Lifestyleprodukten ontwikkeld met het praktische holle gevlochten touw, zoals zachte halstertouwen voor kinderen en ruiters, een trendy SkijöringSet, dat ook als beginnerstuig geschikt is,  een bitloos hoofdstel, extreem sterke halsters,  veiligheidsriemen voor hondenuitrustingen voor bijzondere aanspanningen en trekdieren van alle soorten en maten.

Meer informatie (in het Engels en Duits):

www.sieltec.de en www.sieltec-shop.com