16 maart 2015

Slabroekse Paardendagen bol van topsport

De Slabroekse Paardendagen die gehouden worden van vrijdag 1 mei tot en met zondag 3 mei in Uden, staan bol van de topsport. Er wordt tevens gestreden om het kampioenschap van District Zuid voor de klassen 1, 2 en 3. Hiervoor heeft de organisatie vijf nieuwe hindernissen gebouwd. Alle hindernissen liggen nu compact bij elkaar op het hoofdterrein, en kunnen makkelijk door het publiek gevolg worden.

Op vrijdagmiddag rijden klasse 4 en de rubrieken enkel en tweespan paard klasse 3 de dressuurproef. In maar liefst 4 ringen, komen meer dan 100 combinaties aan de start. De zaterdag belooft weer een topdag te worden, op deze dag rijden diegene die op vrijdag al de dressuur hebben gereden de marathon. De andere rubrieken rijdende zaterdag dressuur en vaardigheid.
Op zondag gaan klassen 1 en 2  de uitdaging van de marathon aan, klasse 4 rijdt de vaardigheid. De deelnemer met het beste resultaat betreedt als laatste het kegelparcours.
Tijdens de Slabroekse Paardendagen wordt ook weer de Slabroekse Buitenmarkt georganiseerd. Op deze markt staan allerhande stands met handgemaakte of vintage spullen, leuke cadeautjes, mooie kleding, sieraden, delicatessen, streekproducten, kunst en er is een grote catering tent met buitenterras en een cadeautjeszandbak voor de kinderen.
Natuurlijk is op al deze dagen de publiekstent met catering op het hoofdterrein weer open.

Klik hier voor meer informatie