23 juni 2014

SMW Vriezenveen geslaagd evenement

Op zaterdag 21 juni stond de ééndaagse samengestelde menwedstrijd in Vriezenveen op de kalender. De leden van Menvereniging de Vjenneruiters ook wel mengroep ’t Zjälholt genoemd, deden hun uiterste best om deze wedstrijd door te laten gaan en ondanks het lage aantal deelnemers slaagden ze daar goed in.

De organisatie werd in de voorbereiding helaas geconfronteerd met terreinproblemen, waardoor uitgeweken moest worden naar een ander terrein. Voor volgend jaar wordt er hard aan gewerkt om weer terug te kunnen naar het oude, vertrouwde terrein.
Op het hoofdterrein had de parcoursbouwer een uitdagende vaardigheid uitgezet. Van de deelnemers wist ca 40% foutloos en binnen de tijd te rijden.
De marathon kende enkele wijzigingen in de route en plaats van de hindernissen.Voor het hindernistraject kon de organisatie beschikken over een stukje oud Vriezenveens cultuurerfgoed, waar met zorg twee hindernissen waren opgebouwd.


In 2015 staat de derde zaterdag in juni, 20 juni, weer geheel in het teken van de samengestelde menwedstrijd in Vriezenveen.

Klik hier voor de uitslagen.