27 juli 2015

Spannende menmarathon tijdens Jumping De Driehoek in Ommen

Van 6 tot en met 9 augustus 2015 vindt de zesde editie van Jumping De Driehoek plaats. De mensport neemt wederom een prominente plaats in tijdens deze internationale springwedstrijd in Stegeren/Ommen. Op donderdagavond 6 augustus vanaf ca. 21.00 uur vindt een spannende menmarathon plaats in de prachtige hoofdpiste van de Driehoekhoeve, waar toprijders gaan strijden om de winst. De toegang is gratis.

Tijdens deze zesde editie van CSI Ommen zal voor de tweede keer een spannende menmarathon plaatsvinden. Aan de start van de wedstrijd, volgens de succesvolle opzet van de FEI World Cup Driving, verschijnen de enkelspan pony's, tweespan pony's, tweespan paarden en vierspan pony's. De aanspanningen rijden in twee manches een spectaculair marathonparcours, dat ze zo snel mogelijk en foutloos moeten afleggen. Met bekende namen van internationale rijders als Marijke Hammink, René Schuiling en Wout Jan van Veluw is een spannende strijd gegarandeerd.

Enkelspan pony
Bianca Haverkort
Linda Tutert
Harry Tutert
Willem Fix
Marieke Versluis

Tweespan pony
Remco Tutert
Johan van Veluw
Arjen Holties
Angelique van Ommen
Lisanne van der Spoel
Rob Dijkhuis

Tweespan paard
Frank Schiphorst
Tonny Dijkhof
Johan Holties
Siebe Huisman
René Schuiling

Vierspan pony
Coen ter Braak
Anja Braakman
Marijke Hammink
Wout Jan van Veluw
Michael Bügener (GER)Op het wedstrijdterrein rondom De Driehoekhoeve is een ruim opgezet strodorp met gezellige winkeltjes, een kids paddock en een ruime overdekte tribune voor de bezoekers. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi en sportief evenement van te maken, waarbij topsport en gezelligheid voorop staan! De toegang is gratis.

Meer informatie staat op www.jumpingdedriehoek.nl.