20 maart 2020

Speciaal voor de Hoefnet bezoekers: Hoge korting op functionele wandelschoenen van Travelin’

Speciaal voor de liefhebber van outdoor-activiteiten zoals onze mensport, heeft het merk Travelin' waterdichte wandelschoenen ontwikkeld voor alle weersomstandigheden. Travelin' heeft een breed assortiment schoenen van hoogwaardige, natuurlijke materialen die vervaardigd zijn uit Europees gelooid leer, gecombineerd met moderne technologie. Travelin' biedt de Hoefnet bezoekers een mooie korting!

Deze prachtige en hoge waterdichte wandelschoenen van Travelin’ voldoen aan de hoogste eisen en zijn tegelijkertijd mooi in de herkenbare stijl van het merk waarin ‘functie en fashion’ samengebracht worden.
Aan de buitenzijde zijn de schoenen vervaardigd uit waterafstotend leer en aan de binnenzijde zijn ze voorzien van leer en een waterdicht membraam, zodat de schoenen zowel 100% waterproof zijn als ademend.
Daarbij zijn de wandelschoenen voorzien van een rubberen profielzool van Vibram voor extra grip en een uitneembare en voorgevormde inlegzool.

De hoge wandelschoenen van Travelin’ reiken tot boven de enkel en geven de voet daardoor meer steun. Hierdoor zijn ze ideaal voor onze sport en andere outdoor-activiteiten.
Met Travelin’ wandelschoenen zijn zowel dames als heren verzekerd van droge voeten!

Klik hier voor de actie op de website van Travelin’