21 december 2018

Geslaagde FEI cursussen in Lamotte Beuvron

Van 13 tot en met 15 december was de Franse federatie gastheer van de cursussen voor FEI officials op het nationaal hippisch centrum in Lamotte Beuvron. FEI juryleden, technisch afgevaardigden, parcoursbouwers en stewards moeten minimaal een keer in de drie jaar een cursus volgen om hun status te behouden of om in aanmerking te kunnen komen voor promotie.


FEI Director Driving & Endurance Manuel Bandeira de Mello en FEI Officials & Education Administrator Anna Orgeas waren naar Lamotte afgereisd om kennis te maken met de officials en om het imposante hippische complex te bezoeken. Cursusleiders Christian Iseli, Richard Papens, Joaquin Medina Garcia en Jan Devaere gaven de cursus aan 5 parcoursbouwers, 7 TA’s, 5 juryleden en 13 stewards uit Frankrijk, België en Groot-Brittannië.
De Franse nationale juryleden kregen de gelegenheid de cursus op vrijdag en zaterdag bij te wonen. Op zondag werden zij bijgespijkerd over ondermeer de nationale reglementswijzigingen door level 4 jurylid en lid van de FEI Driving Committee Anne Marie Turbe uit Frankrijk.

Klik hier voor het fotoalbum.


Joaquin Medina ontving uit handen van Manuel Bandeira de Mello een medaille als dank voor zijn lidmaatschap van de FEI Driving Committee dat in november werd beëindigd.

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.