19 oktober 2018

Succesvolle bijeenkomst FEI Wereldbeker officials

Ter voorbereiding op het Wereldbekerseizoen organiseerde de FEI op vrijdag 19 oktober op haar hoofdkantoor in Lausanne een bijeenkomst voor de officials die de komende wedstrijden actief zijn als jurylid, parcoursbouwer en technisch afgevaardigde.


Onder leiding van FEI Director Driving Manuel Bandeira De Mello werden de reglementen uitgebreid doorgenomen en werden er aan de hand van videobeelden diverse voorvallen besproken. Doel van de meeting was om op alle wedstrijden één lijn aan te brengen bij het nemen van bepaalde beslissingen bij de jurering. De bijeenkomst werd door alle aanwezigen als zeer positief en nuttig ervaren en zal zeer waarschijnlijk volgend jaar een vervolg krijgen.

De bijeenkomst werd bijgewoond door Joaquin Medina, Anne-Marie Turbé, Andrew Counsell, Miguel Angel Gutierrez Camarillo, Barry Capstick, Mickaël Delignieres, Jan Erik Palsson, Johan Jacobs, Jeroen Houterman, Gabor Fintha, Dan Henriksson, Philip Bateman, Zoltan Ladanyi Kovacs, Elimar Thunert en Bert Jambon.