25 november 2013

Succesvolle open dagen bij Chr. van den Heuvel & Zonen

Op 22, 23 en 24 november vonden de Opendeurdagen plaats bij rijtuigbouwers Chr. Van den Heuvel & Zonen in Valkenwaard. Het waren weer drie zeer gezellige en sfeervolle dagen en de firma Van den Heuvel wil graag alle bezoekers bedanken die hen en alle aanwezige standhouders een bezoek brachten. In het bijzonder de trouwe klanten uit geheel Europa en de USA, die ver moesten reizen om aanwezig te kunnen zijn.

Er was veel animo en grote interesse voor alle nieuwigheden, in het bijzonder voor het innovatieve nieuwe zelfwerkende treksysteem op de dressuurwagen, waarbij de trekkracht door de twee paarden continu gelijk verdeeld wordt.

Bovendien konden alle bezoekers dit jaar al genieten van een sneak preview van het Rijtuigenmuseum, dat naar verwachting op 29 maart 2014 officieel geopend wordt.
Voor het eerst dit jaar vond de uitreiking van de ‘Christiaan van den Heuvel Trofee’ voor de restauratie competitie van de NVTG plaats in Valkenswaard, waarbij de Trofee door Mevr. van den Heuvel zelf werd overhandigd.
De Trofee ging naar Dhr. Sj. Bout met een Weintsje.
 


Ex aequo op de 2e plaats eindigde Dhr. C. Maurice met een Zeeuwse Sjees en Dhr. G. Engbers met een Lady Phaeton.

Ook aan de allerkleinsten werd dit jaar niet voorbij gegaan, zij werden getrakteerd op een bezoekje van Sinterklaas met zijn zwarte Piet en de nodige pepernoten en suikergoed.

En dan was er natuurlijk nog de prijsvraag. Van den Heuvel feliciteert de drie prijswinnaars;
De 1e prijs gaat naar Dhr. of Mevr. Verhagen uit Leveroy – Nederland
De 2e prijs gaat naar Dhr. Eddy Quartier uit Menen – België
De 3e prijs gaat naar Dhr. Wil Simons uit Velden – Nederland

Bovenstaande prijzen werden beschikbaar gesteld door Ideal Equestrian Tuigen, Dominick Paardendekens en Hippo Sofia Academie.

Klik hier voor meer foto's in het fotoalbum