21 mei 2020

SWM Tilburg opent inschrijving

Menvereniging De Postkoets gaat proberen of zij de samengestelde menwedstrijd in Tilburg (september) in aangepaste vorm, coronaproof mogen organiseren. Er is goed nagedacht door de organisatie hoe de wedstrijd in een anderhalvemeter-samenleving kan worden gehouden, waarbij voor iedereen de veiligheid i.v.m. het voorkomen van besmetting is gewaarborgd.

De wedstrijd in Moerenburg wordt vanwege het Coronavirus aangepast georganiseerd. Het voorstel is om een SWM zonder overnachtingsmogelijkheden verdeeld over twee weekenden te houden. Zo hebben menners dit jaar toch nog een kans om een samengestelde menwedstrijd in aangepaste vorm te rijden.

Als het kan en mag van het RIVM, de rijksoverheid, de KNHS en de Gemeente Tilburg zal op zondag 20 september de dressuur en vaardigheid worden verreden. Op 27 september is dan de marathon voor dezelfde deelnemers. Helaas het liefst met zo min mogelijk publiek en zo min mogelijk mensen tegelijk op het terrein.

Meer informatie in het vraagprogramma op ‘mijn KNHS’ . Inschrijven kan alvast. De organisatie houdt alle ontwikkelingen in de gaten en houdt belangstellenden op de hoogte.