23 oktober 2015

’t Peerdewinkeltje: Passie voor de mensport sinds 1979!

Op Paard&Koets pakt ´t Peerdewinkeltje uit Veenendaal zoals vanouds weer uit met een grote stand. Zo is Europa´s grootste menbittencollectie te zien. Er zijn budgetbitten vanaf 25 euro, maar ook Europese kwaliteitsbitten die met verschillende mondstukken en scharen gemaakt kunnen worden in de maten 8 tot 20 cm.


Uiteraard ontbreken Letty´s Design menhandschoenen niet in de stand. ’ t Peerdewinkeltje ontwikkelt en produceert deze speciale handschoenen in 12 verschillende soorten en in diverse prijsklassen.

Letty’s Design staat voor innovatieve kwaliteitsproducten. Niet voor niets was ’t Peerdewinkeltje rubriekswinnaar van de award “Ruitersportwinkel van het jaar 2014/2015”.

´t Peerdewinkeltje is tevens producent en importeur van Kieffer tuigen in zowel leer als kunststof en staat er om bekend dat zij de beste kwaliteit leveren met de beste service voor een redelijke prijs. Meer dan 50 verschillende modellen en maten tuigen zijn direct leverbaar vanuit de winkel in Veenendaal en op Paard&Koets kunt u in de stand een selectie bekijken.

www.letty.nl