27 september 2010

Tandemkampioenen eervol gehuldigd

Tijdens de prijsuitreiking van het Nederlands Kampioenschap mennen in Deurne zijn ook de Verenigingskampioenen tandems in het zonnetje gezet. De tandems verreden in Deurne weliswaar niet hun kampioenschap, maar kregen er wel de volle aandacht.

Tijdens de huldiging van het tandemkampioenschap in Zelhem ging er het nodige mis, waarop de Belangenvereniging Mennen besloot dat dit over moest. Gelukkig toonde de organisatie van Deurne alle bereidwilligheid zodat Verenigingskampioen 2010 Geert Bongers met alle egards werd gehuldigd. De zilveren medaille ging naar Petra Noordzij, het brons was voor Cornelie de Geijter-Pries. Bongers liet in Deurne overigens zien geen eendagsvlieg te zijn. De menner uit Breda schreef de tandemrubriek met overmacht op zijn naam, voor Cornelie de Geijter. Petra Noordzij werd vijfde in Deurne.

Dit jaar werd het laatste Verenigingskampioenschap tandems verreden. Met ingang van 2011 strijden de tandemrijders niet meer om het Verenigingskampioenschap, maar om het Nederlands Kampioenschap.

Bron: Hoefnet.nl
Overname zonder voorafgaande toestemming van de redactie is niet toegestaan.
 Foto: Rinaldo de Craen