3 juli 2020

Toch Horse Event in oktober

Na het afblazen van Horse Event in verband met de corona-regels, is de situatie in de tussentijd sneller verbeterd dan verwacht. Door de vorige week aangekondigde verruiming van de maatregelen kan Horse Event 2020 alsnog plaatsvinden van 16 tot en met 19 oktober op de vertrouwde locatie van Expo Haarlemmermeer.

Het aantal bezoekers per dag zal verlaagd worden om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen en er wordt een extra dag toegevoegd om dit deels te compenseren. Het evenement behoudt zijn vertrouwde vorm met vier pistes en het promodorp binnen en buiten.

Voor elk wat wils

Horse Event richt zich op een brede doelgroep want de grote variëteit aan paardenliefhebbers maakt het evenement uniek. De focus ligt op het aanbieden van educatieve clinics en kwalitatief hoogstaande shows gericht op de vier doelgroepen: jeugd, recreant, sporter en professional. Ook op het beursgedeelte vind je een grote diversiteit in het aanbod van stands, zodat er voor iedereen veel te beleven en te doen valt.
De eerste clinicgevers worden binnenkort bekend gemaakt, het tijdsschema van het programma volgt in september. Wat er op mensport-gebied georganiseerd wordt is nu dus nog niet bekend.

Klik hier voor meer informatie