2 september 2020

VDB Stables op locatie: zeer geslaagde trainingsdag Houten

Afgelopen weekend verzorgde Berry van den Bosch van VDB Stables een zeer geslaagde trainingsdag op de terreinen van de familie Van Wijk in Houten.

De menners en grooms werden gastvrij ontvangen waarna Berry aangaf welke training er op het programma stond. De vaardigheid was als eerste aan de beurt. Daarna werden er drie hindernissen geoefend, waaronder een mooie waterbak.

Dat er ook goed getraind kan worden met inachtneming van de coronaregels, bewees Berry door een adequate voorbereiding: de deelnemers werden ingedeeld in groepjes van zes om te verkennen en deze werden qua grootte weer gehalveerd bij de hindernistraining.  Alle deelnemers reden met hun eigen groom achterop en de instructie werd gegeven door middel van headsets.
De reacties van de rijders waren lovend: het was een leerzame dag die op een veilige manier tot stand kwam.

VDB Stables staat erom bekend dat klanten les kunnen krijgen in alle onderdelen van de mensport, maar Berry en Claudia komen ook op locatie voor theorielessen, dressuurles, vaardigheid of marathon. VDB Stables garandeert persoonlijke begeleiding aan elke lesklant.

Voor vragen, meer informatie en mogelijkheden kun je een mail sturen naar  [email protected]Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.