9 december 2019

Vecsés terug op de internationale menkalender

Na een afwezigheid van vier jaar is de internationaal vooraanstaande menwedstrijd in het Hongaarse Vecsés in 2020 terug op de menkalender. Van 6 tot en met 9 augustus ontvangt de familie Dobrovitz de internationale menwereld op hun terreinen onder de rook van Boedapest.

De wedstrijd is opengesteld voor enkel-, twee-en vierspan pony’s en paarden. Voor de vierspan paarden geldt de wedstrijd als kwalificatie voor de Wereldbeker vierspannen voor het indoor seizoen 2020/2021. De overige rubrieken strijden in een tweesterren-wedstrijd.

De wedstrijd in Vecsés kan rekenen op de steun van nieuwkomer in de vierspanwereld, bankdirecteur József Vida die afgelopen weekend met een wild card aan de start kwam tijdens de Wereldbekerwedstrijd in Boedapest. Vida had in december 2018 met József Dobrovitz gewed dat hij in 2019 aan de start zou komen tijdens de Wereldbekerwedstrijd in de Hongaarse hoofdstad en nam afgelopen maart voor het eerst de leidsels in de hand. Na zijn eerste wedstrijd voldeed hij al aan de kwalificatie-eisen en was trotse deelnemer in Boedapest.Foto: Krisztina Horváth

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.