29 oktober 2014

Veel enthousiasme tijdens Pavo Mendag bij Chardon

Vandaag was dé dag voor de zes winnaars van de Hoefnet-Pavo foto actie. Afgelopen maanden konden bezoekers van Hoefnet foto’s insturen van hun paard met een link naar Pavo. Per maand werden drie prijswinnaars geloot en uit alle inzendingen werden zes menners gekozen voor deze unieke lesdag bij Manege Chardon in Schipluiden.

Enkelspan ponymenners Lucy den Elzen, Sylvia Andeweg, Marjola Barendregt en Martine Trijbels en vierspan ponymenners Simone Dubbeldam-Bruys en Chantal van der Wijst waren met hun eigen aanspanning naar Schipluiden gekomen waar het in tegenstelling tot een groot deel van ons land de gehele middag mooi en droog weer was.

Na een gezellige ontvangst met taart waarbij de menners een mooie Pavo-jas en alle aanwezigen een Hoefnet pet kregen aangeboden, leidde tweevoudig Wereldkampioen vierspan pony’s Bram Chardon de zes menners met hun teamleden rond over de manege. De aanwezigen kregen een mooi kijkje in de keuken van dit professionele bedrijf, waar viervoudig Wereldkampioen IJsbrand Chardon zowel zijn indoor-als zijn outdoor paarden de gehele dag doortrainde.

Na een heerlijke lunch was het tijd voor de lessen, waarbij Bram in groepjes van twee enthousiast aan de slag ging met de kandidaten en hun pony’s. Vooral de basisoefeningen kwamen aan bod en Bram gaf een groot aantal aanwijzingen en tips om thuis mee verder te werken.

Na afloop werd er onder het genot van een warm drankje nagepraat waarna iedereen voldaan en voorzien van een prachtige Pavo-kalender huiswaarts keerde.

Klik hier voor het fotoalbum.