22 februari 2023

Vernieuwd terrein in Exloo krijgt vorm

Op de terreinen van Hippisch Centrum Exloo wordt keihard gewerkt aan de herindeling van het terrein en de bouw van nieuwe hindernissen voor het EK vierspannen en WK Paramennen dat van 23 tot en met 27 augustus plaats vindt. Maar voor het zo ver is, kunnen internationale menners van alle disciplines al een voorproefje nemen tijdens de ‘gewone’ internationale menwedstrijd van 22 tot en met 26 maart.


Nieuwe waterbak

Al sinds december zijn de vrijwilligers van de bouwploeg bezig met de bouw van nieuwe hindernissen. Dat is niet het enige, want het volledige terrein krijgt een metamorfose en een aangepaste indeling. Ook de waterpartij wordt vernieuwd, zodat deze meer plaats biedt voor de toeschouwers.Sneak peek

Om iedereen van de wedstrijden te laten genieten is zowel tijdens de internationale wedstrijd, als tijdens het EK en WK de toegang gratis. Ook menners uit de klassen L en M krijgen de kans om op de vernieuwde terreinen te rijden, want op 16 en 17 september worden hier de KNHS kampioenschappen verreden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast onderstaande video die een impressie geeft.

Klik hier voor meer informatie.

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via info@hoefnet.nl niet toegestaan.