29 november 2016

Vierspanrijder Edwin van der Graaf naar Ouddorp

Vierspanrijder Edwin van der Graaf is samen met zijn partner Anne van Dijk en hun bedrijf PSC de Dijkgraaf vorig weekend verhuisd naar Ouddorp. Nadat bleek dat het voortbestaan van hun bedrijf in Monster geen toekomst had, kon na lang zoeken uitgeweken worden naar De Paardenhoeven in Ouddorp.

Edwin van der Graaf
Foto: Krisztina Horváth

“De Paardenhoeven is het voormalig hippisch centrum Ouddorp en we zijn met hun een samenwerking aangegaan,” vertelt Van der Graaf. “Het mennen vormt voor dit bedrijf een mooie aanvulling op hun manege-en toeristische activiteiten. Het bedrijf beschikt over onder meer 8 hectare grasland en twee binnenbakken, dus ideaal voor het mennen!”

Een groot aantal klanten van PSC de Dijkgraaf is meeverhuisd, evenals de paarden uit het vierspan van Edwin van der Graaf, die kan blijven rekenen op de ondersteuning van de sponsoren die verbonden zijn aan de Stichting Vierspan Westland. “Het is de bedoeling dat ik komend seizoen weer start met mijn vierspan zodat ik er tijdens het WK 2020, dat hopelijk in eigen land plaats vindt, bij kan zijn!”Foto: Marie de Ronde-Oudemans