8 april 2020

Voorstelrondje Team Hoefnet: Meike: ‘Aan jullie Facebook wensen voldoen’

Hoefnet bestaat volgend jaar 25 jaar en is uitgegroeid tot één van de meest actuele en populaire mensport websites ter wereld met ruim 133.000 bezoekers per maand. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter Hoefnet? We stellen onze medewerkers graag aan je voor. Dit keer is het de beurt aan onze Facebook redacteur Meike.

Facebook-pagina van Hoefnet

‘Ik coördineer de Facebookpagina van Hoefnet: een heel leuke en afwisselende taak die ik met erg veel plezier doe. Dit bestaat uit het inplannen van (nieuws-) berichten en het beantwoorden van Messenger berichten. Daarnaast houd ik de statistieken in de gaten en probeer daarbij zoveel mogelijk aan jullie wensen te voldoen.’

Van dressuur naar mensport

‘Vijf jaar geleden kwam ik in contact met enkelspanrijdster Kelly Houtappels-Bruder. Zij liet me kennismaken met de mensport en schoolde me om van dressuuramazone naar mensport-fanaat. Ik groom bij haar in de dressuur, marathon en vaardigheid en samen zijn we de afgelopen jaren naar veel verschillende mooie en leuke wedstrijden afgereisd, zowel nationaal als internationaal.’

Diploma bijna op zak

‘Ik zit nu in het laatste jaar van de studie Equine Sports and Business. Deze studie is vergelijkbaar met de opleiding Dier- en Veehouderij, maar focust zich volledig op de paardensport. Hopelijk heb ik voor de zomer mijn diploma op zak. Voorheen was ik erg actief in de dressuurwedstrijdsport, maar door de drukte die het studeren met zich mee brengt staat dat nu op een lager pitje. Wellicht komt daar in de toekomst weer wat meer tijd voor vrij.’

We houden je op de hoogte van al het mensport-nieuws. Stay tuned!

Lees meer over Meike op haar Facebook pagina.


Meike is voor Kelly een vaste en onmisbare waarde in haar team
Foto: Krisztina Horváth

Auteursrechten voorbehouden. Overname zonder bronvermelding en toestemming via [email protected] niet toegestaan.